top of page

Bedrijfsfotografie

We zoeken steeds naar een originele invalshoek om je bedrijf, werkzaamheden en medewerkers op een creatieve manier in de kijker te zetten.

Bedrijfsvideo

Een algemene bedrijfsvideo kan een eerste kennismaking met je organisatie overnemen op digitale kanalen. En first impressions last, so we'll make it count!

Productfotografie

We nemen de tijd om jouw producten en bedrijfswaarden goed te begrijpen, zodat we die kunnen vertalen naar sterke productbeelden die je overal kunt inzetten.

Testimonials 

Mensen vertrouwen 'mensen' meer dan  woorden. Video testimonials van klanten of eigen medewerkers creëren sneller geloofwaardigheid en vertrouwen. 

Portretfotografie

De klassieke "headshots" in één herkenbare harmonieuze stijl of stevige actiefoto's van jouw medewerkers in hun dagdagelijkse werkomgeving. 

Animatie

Met een animatievideo vertalen we complexe informatie op een eenvoudige en boeiende manier. Helemaal in lijn met jouw merkidentiteit en huisstijl.

FOTOGRAFIE & VIDEO

Je verhaal vertellen en (potentiële) klanten inspireren, dat doe je met foto en video. Beelden triggeren emoties en brengen je bedrijf of merk tot leven. Als ze dan nog eens perfect aansluiten bij je identiteit en merkwaarden kunnen ze spectaculaire resultaten teweegbrengen, op elk kanaal. 

 

Video’s worden gemiddeld 1.200% vaker gedeeld dan tekstberichten. Ze trekken sneller de aandacht en worden minder snel overgeslagen. Bovendien onthouden kijkers gemiddeld 95% van een videoboodschap, vergeleken met 10% van een tekstuele boodschap.

80% van alle huidige online communicatie bestaat uit video.

Favicon_edited.png

SCHAALBARE PRODUCTIE
VOOR ELK DOEL & ELK KANAAL

AdobeStock_381627446_edited.jpg
Favicon_edited.png

Eén keer investeren in foto- en videoproductie geeft je voldoende visuele content om een langdurige marketingmachine te ontwikkelen. Met 1 strak georganiseerde opnamedag creëren we een ton aan cinematografisch materiaal dat je maandenlang kan inzetten voor je website, social media, blogs, eBooks, webinars, nieuws- en persberichten, evenementen, etc.. 

 

Alles wat we produceren is schaalbaar en kan (her)gebruikt worden voor verschillenden doelen, kanalen en communicatiedragers.

bottom of page